Andjani Triloki

Luxury Makeup Artist

Als jong meisje droomde ik ervan om later iets met makeup te gaan doen. Ik verzamelde magazines en bladerde door de editorials en probeerde dan de looks na te gaan maken. Tijdens mijn studie had ik de droom even naast me neergelegd, maar het bleef kriebelen om toch iets creatiefs te gaan doen.

Over mij

In 2013 begon ik langzaamaan serieus visagie workshops te volgen en ervaring op te doen en zo ontstond BeautybyAndjani. De afgelopen 10 jaar heb ik mijn vaardigheden ontwikkeld op het gebied van Asian Bridal glam Makeup én haar. Ik ben gespecialiseerd in de gekleurde huid en heb ervaring met verschillende haartypes.

Ik verzorg graag het totale plaatje en bied bij mijn bruiden daarom ook altijd de dienst aankleden aan. Zodat je als bruid aan niets hoeft te denken betreft je look voor de grote dag. Tot de dag van vandaag voel ik me nog steeds vereerd dat ik door mijn klanten wordt uitgekozen om hun look te verzorgen op één van de belangrijkste dagen van hun leven. Ik word voornamelijk geboekt voor bruiloften, verjaardagen en feestjes en verzorg soms visagie en haar tijdens foto en videoshoots.

Naast mijn werk als MUAH ben ik ook werkzaam als Beauty Director voor Miss Beauty of the Netherlands en verzorg ik sinds 2016 met plezier glam looks voor de missen en de organisatie. Mijn slogan is ‘Enhancing Natural Beauty’, omdat ik geloof dat iedereen een schoonheid bezit, en ik help graag die schoonheid te accentueren en het mooiste naar voren te laten komen.

makeup

Ik kijk graag samen met jou naar de mooiste en subtiele glam zodat jouw features het mooist geaccentueerd kunnen worden!

Hair

Ik creëer graag glamorous hairstyles die de hele avond mooi blijven zitten!

Weddings

Voor een van de belangrijkste dagen van je leven, draag ik graag bij aan het creëren van de allermooiste look voor jou!

Volg mij online

Volg mij op social media en bekijk mijn laatste werk.